Πραγματοποιήθηκε σήμερα η επίσημη παρουσίαση της ACB για την αγωνιστική περίοδο 2013-’14, παρουσία του προέδρου της Liga Endesa, Μπόρχα Πράδο και του επίτιμου πρόεδρου της ACB, Εδουάρδο Πορτέλα. Στη Μαδρίτη ήταν παρόντες όλοι οι σταρ από κάθε ομάδα, συμμετέχοντας σε μια πραγματική γιορτή και με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο να δίνει το παρών εκπροσωπώντας τη Βαγιαδολίδ.

0 29χρονος φόργουορντ είναι έτοιμος για την μεγάλη επιστροφή του στα παρκέ, έπειτα από τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπισε τα προηγούμενα χρόνια. “Είναι ένα νέο ξεκίνημα για εμένα στην ACB, όπως και για την ομάδα. Είναι ένα μεγάλο κλαμπ με ιστορία αλλά αντιμετώπισε προβλήματα την περσινή χρονιά. Για όλους μας λοιπόν είναι ένα νέο ξεκίνημα και θέλουμε να έχουμε μια καλή σεζόν”, τόνισε ο Βασιλόπουλος στα ισπανικά Μέσα ενημέρωσης.

Μετά τις δηλώσεις πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός σουτ, τον οποίο κέρδισε ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα, Χουάν Κάρλος Ναβάρο και τουρνουά “3 on 3”. Η ομάδα του Παναγιώτη Βασιλόπουλου ήταν η νικήτρια, με συμπαίκτες τον Σατοράνσκι (Καχασόλ) και τον Τιλ (Μούρθια).

Μεταξύ άλλων έδωσαν το παρών ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ (Ρεάλ Μαδρίτης), ο Πωλ Αγκιλάρ (Βαλένθια), ο Ραούλ Λόπεθ (Μπιλμπάο), ο Άντι Πάνκο (Φουενλαμπράδα), ο Φερνάντο Σαν Εμετέριο (Λαμποράλ Κούτσα) και ο Κάρλος Σουάρεθ (Ουνικάχα Μάλαγα). Όλοι τους ευχήθηκαν να διεξαχθεί ένα πολύ καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, συνεχίζοντας την επιτυχία της λίγκα που έχει καταφέρει να καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια, ως το κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης.