Εδώ και ένα χρόνο ο Τζέι Αρ Χόλντεν έχει σταματήσει να “βομβαρδίζει” τα αντίπαλα καλάθια και να μοιράζει αφειδώς ασίστ. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως ο Αμερικανός (με ρωσικό διαβατήριο) βετεράνος θα σταματήσει να ασχολείται με την πορτοκαλί μπάλα. Πώς να το κάνουμε, άλλωστε; Το μικρόβιο είναι ισχυρό και δεν είναι εύκολο να αποβληθεί από τον οργανισμό.

Έτσι, ο πρώην πλεϊμέικερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της ΑΕΚ πήρε την απόφαση να κάνει ένα νέο ξεκίνημα αποκτώντας πιστοποίηση εκπροσώπησης παικτών. Ο 36χρονος φιλοδοξεί να κυριαρχήσει σε ακόμα έναν τομέα που σχετίζεται με το μπάσκετ δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες του, αφού, όπως αναφέρει και ο ίδιος στην επίσημη ιστοσελίδα του:

“Η ΤEN Inc. (σ.σ.: εταιρεία που έχει ιδρύσει ο ίδιος) αφορά παίκτες/προπονητές που είναι μέλη σε κάτι ξεχωριστό. Θέλω να δημιουργήσω μία εταιρεία που θα βασίζεται σε μακροχρόνιες φιλίες από μία συνάντηση που έφερε δύο ανθρώπους να συνεργαστούν. Ναι, οι δουλειές είναι πολύ σημαντικές για μένα, αλλά θέλω να χτίσω μία σχέση με τους πελάτες μου που θα μας κρατά όλους χρήσιμους ώστε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι.

Θέλω να βοηθήσω τους πελάτες μου να κυνηγήσουν τα επαγγελματικά τους όνειρα, αλλά εδώ στην TEN Inc. δεν κυνηγάμε το καλό, κυνηγάμε το εξαιρετικό. Το μεγαλείο είναι κάτι που σπάνια μπορεί να επιτευχθεί, αλλά αν κυνηγηθεί με τη σωστή καρδιά και μυαλό, το να φτάνεις στις πραγματικές σου δυνατότητες είναι αρκετά εξαιρετικό”.