Οι Reutlingen Ravens υπέγραψαν με τον Έλληνα γκαρντ Δημήτρη Λόγυρο, ο οποίος αγωνιζόταν στον Ιωνικό Ιωνίας. Στην αρχή της σεζόν ήταν βασικός στην Ευκαρπία, ενώ αργότερα μεταπήδησε στον Ιωνικό, όπου ήταν εκ των κορυφαίων βοηθώντας την ομάδα του να πετύχει την άνοδο.

Ο 19χρονος θεωρείται ένα από τα πολλά υποσχόμενα ταλέντα της χρονιάς του. Ο Λόγυρος, ο οποίος κατάγεται από την Κατερίνη, αναμένεται μεταβεί στο Reutlingen σε δύο εβδομάδες. Ο 19χρονος έχει δυνατό σώμα και του αρέσει να επιτίθεται στην ζώνη και στο καλάθι, χωρίς να φοβάται την επαφή. Διαθέτει πολύ καλό σουτ τόσο από μεσαία απόσταση όσο και πίσω από τη γραμμή των τριών πόντων. Επίσης, είναι πολύ καλός πασέρ και και διακρίνεται για την ταχύτητά στο transition. Οι Ravens ξεκινούν επίσημα την προετοιμασία τους στις 12 Αυγούστου.

Ο προπονητής της ομάδας, Βασίλης Τσουκνίδης δήλωσε σχετικά με την απόκτηση του Δημήτρη Λόγυρου: «Ανυπομονώ πολύ να δουλέψω μαζί του, καθώς είναι ένα ταλέντο που θέλει να εξελιχθεί περαιτέρω μαζί μας. Ο Δημήτρης έχει ήδη ένα πολύ ευρύ επιθετικό ρεπερτόριο για την ηλικία του. Παίζει πολύ γρήγορα, του αρέσει να τελειώνει το transition και θα αποτελέσει μία πολύ σημαντική προσθήκη για εμάς. Επιπλέον, είναι πολύ καλός τόσο δημιουργικά όσο και εκτελεστικά. Είναι εξαιρετικά ενθουσιώδης και φιλόδοξος, έχει κίνητρο και μπορεί να μας δώσει πολλές λύσεις στις θέσεις 1 και 2».

Ο Δημήτρης Λόγυρος δήλωσε σχετικά: «Οι υπεύθυνοι της ομάδας έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για μένα. Αυτό έκανε την απόφασή μου πολύ εύκολη. Το όνειρό μου είναι να παίξω όσο πιο ψηλά γίνεται και πιστεύω ακράδαντα ότι οι Ravens είναι η καλύτερη επιλογή για μένα εκτός Ελλάδας για να συνεχίσω η καριέρα μου».

Πηγή: katerinisport.gr