Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στο ζήτημα της αποκοπής του Milos Teodosic από την Εθνική ομάδα της Σερβίας για το επερχόμενο Eurobasket, με μέσα της χώρας -ακόμα και αν δεν έχει γίνει τίποτα με επίσημη μορφή- να έχουν τονίσει ήδη εδώ και μερικές μέρες την οριστική απουσία του πάλαι ποτέ άσου του Ολυμπιακού από το καλοκαιρινό αυτό ραντεβού.

Ωστόσο, η “Kurir” προσπάθησε να ρίξει φως στην υπόθεση και να μάθει τους λόγους που οδήγησαν σε μια παράξενη είναι η αλήθεια απόφαση του Σβέτισλαβ Πέσιτς, δεδομένου ότι ο Teodosic αποτελούσε επί σειρά ετών βασικό γρανάζι των Σέρβων σε κάθε μεγάλο τουρνουά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας λοιπόν, φαίνεται πως ο άσος της Virtus Bologna είχε αποκτήσει ρόλο… βεντέτας στα της ομάδας, καθότι τόσο αργούσε να εμφανιστεί στις καθημερινές προπονήσεις στην προετοιμασία των γειτόνων όσο και δεν έμοιαζε να είχε και τις καλύτερες σχέσεις με τους συμπαίκτες του.

Βέβαια, όσον αφορά το τελευταίο, αυτό είναι μάλλον κάτι που δεν ισχύει σε απόλυτη μορφή, όπως αποδείχθηκε και στο χθεσινό (10/8) πάρτι “αντίο” που του επιφυλάσσαν.