Η Τουρκία ξεκίνησε με το δεξί και με εκατοστάρα τις υποχρεώσεις της στο “Ακρόπολις”, καθότι επιβλήθηκε της Γεωργίας με 101-88, σε ένα ματς το οποίο ήταν αρκετά κλειστό μέχρι το τελευταία λεπτά του.

Η Γεωργία αιφνιδίασε πλήρως τους Τούρκους και πήρε προβάδισμα 8 πόντων (3-11), έχοντας ως “αιχμή του δόρατος” τον Shermandini. Μάλιστα οι παίκτες του Ηλία Ζούρου εξακολουθούσαν να είναι αποτελεσματικοί επιθετικά και συνέχισαν να έχουν μια ασφαλή απόσταση από τους αντιπάλους τους (5-15), (11-20). Στα εναπομείναντα λεπτά του δεκαλέπτου οι Τούρκοι προσπάθησαν να μαζέψουν κάπως την κατάσταση και μείωσαν στους έξι (18-24).

Το σύνολο του Ataman φαίνεται πως είχε βρει ρυθμό και με τρίποντο του Mahmutoglu έφερε την αναμέτρηση στον πόντο (25-26).

Απο εκεί κι έπειτα οι δύο ομάδες εναλασσόντουσαν στο προβάδισμα, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στην απόλυτη ισορροπία (35-35) μετά από καλάθι του Bitim. Οι Τούρκοι εξακολουθούσαν να έχουν τα ηνία του αγώνα και πήραν αέρα έξι πόντων (41-35), αλλά οι Γεωργιανοί επανήλθαν άμεσα και πλησιάσαν στους δύο με την λήξη του ημιχρόνου (48-46).

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και στο πρώτο διάστημα του δευτέρου μέρους, κάτι το οποίο αποτυπώθηκε και από το σκορ (53-53). Η Τουρκία μετά από λίγο άρχιζε να ξεφεύγει (64-57), για να πάρει λίγο αργότερα και διψήφια διαφορά (72-61) και να βάλει δύσκολα στην παρέα του Shengelia.

Οι επιθέσεις είχαν κυριάρχο ρόλο στην τελική ευθεία του αγώνα, καθότι πέτυχαν από 13 πόντους έκαστος στο πρώτο πεντάλεπτο (88-79). Οι Γεωργιανοί δεν τα παράτησαν και μείωσαν στους τέσσερις πόντους (89-85), αλλά οι Τούρκοι με ένα σερί 12-0 πήραν το ροζ φύλλο