Στην ήττα της ομάδας του, της Fenerbahce, στο τελικό του τουρκικού Super Cup από την Efes Anadolu το βράδυ της Τετάρτης (28/9) στάθηκε ο Δημήτρης Ιτούδης, με τον Έλληνα τεχνικό να αναφερθεί πως σε αυτήν τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή η αρμάδα του Ergin Ataman βρίσκεται σε αισθητά καλύτερη κατάσταση. 

 

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

“Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στην Εφές ήταν καλύτερη από εμάς απόψε και κέρδισε δίκαια. Στο δεύτερο μέρος μπορεί η διαφορά να μειώθηκε γύρω στους 10 πόντους, αλλά παρέμεναν μπροστά και έλεγχαν το ρυθμό του ματς. Είναι καλύτεροι από εμάς αυτή τη στιγμή. Είμαστε στην αρχή της σεζόν. Δεν τα παρατήσαμε και στο δεύτερο μέρος δείξαμε έναν πολύ καλό χαρακτήρα. Έχουν το πλεονέκτημα ότι είναι ίδια ομάδα για πέντε χρόνια κάτι που προστατεύει τους παίκτες. Επίσης πρόσθεσαν πολύ ταλαντούχους παίκτες στον κορμό τους.

Κάναμε πολλά λάθη, αλλάξαμε την άμυνα μας η οποία βελτιώθηκε, αλλά δεν ήμασταν καλοί επιθετικά. Μόνο προς το τέλος ο Μαχμούτογλου και ο Ουίλμπεκιν πέτυχαν σημαντικά τρίποντα. Ήταν ένα καλό μάθημα για εμάς. Δώσαμε έναν πόλεμο. Το Πρωτάθλημα ξεκινάει και ο χρόνος δεν είναι ο καλύτερος μας φίλος. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα για τους φιλάθλους μας”.