H Ούνιξ Καζάν ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής στη VTB League απέναντι στην Χίμκι, επικρατώντας με 82-78.

Η αναμέτρηση ήταν ντέρμπι σε όλη της την διάρκεια,με τους γηπεδούχους να φτάνουν τελικά στο ροζ φύλλο αγώνα και την 6η τους νίκη(6-2 συνολικό ρεκόρ), χάρη στον εκπληκτικό Κιθ Λάνγκφορντ που σημειώσε 34 πόντους. Θετική ήταν και η παρουσία του Κώστα Καϊμακόγλου που ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 6 πόντους και 8 ριμπάουντ σε 29 λεπτά συμμετοχής. Από πλευράς ηττημένων που υποχώρησαν στο 5-3, ο Ράις πέτυχε 17 πόντους, με τον Όγκουστιν να τον ακολουθεί με 15 πόντους.

Πολύ εύκολο απόγευμα είχε η ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη απέναντι στην τσέχικη Νίμπουργκ την οποία συνέτριψε στη Μόσχα με 119-68. Το παιχνίδι ήταν μονόπλευρο από την αρχή ως το τέλος, με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 61-28 στην ανάπαυλα του πρώτου μέρους. Από πλευράς νικητών, 7 παίκτες σημειώσαν διψήφιο αριθμό πόντων, με τον Βοροντσέβιτς να σημειώνει τους περισσότερους(16 πόντοι). Από πλευράςττημένων ξεχώρισε ο Τσέισον Ραντλ με 25 πόντους. Mε αυτή τη νίκη η ΤΣΣΚΑ ανέβασε το ρεκόρ της στο 7-1, ενώ οι Τσέχοι υποχώρησαν στο 6-3.