Παρότι δυσκολέυτηκε πολύ, η Βιλερμπάν κατάφερε να “κάμψει” την αντίσταση της Ντιζόν, επικρατώντας με 69-67 στην αναμέτρηση που άνοιξε την 6η αγωνιστική στο γαλλικό πρωτάθλημα. Στον άλλο αγώνα της ημέρας, η Ρουέν πέτυχε σημαντική νίκη εντός έδρας, καθώς νίκησε με 92-87 την Σαλόν/ Σαονέ.

Στο “Αstroballe”, η Βιλερμπάν του “προέδρου” Τόνι Πάρκερ ξεκίνησε εντυπωσιακά και βασιζόμενη στην πολύ σκληρή της άμυνα προηγήθηκε με 13-7 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν την καλή τους εικόνα και στην δεύτερη περίοδο και οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα με την διαοφορά σε διψήγια νούμερα υπέρ του(40-27). Οι ρόλοι ομώς αντιστράφηκαν στο δεύτερο μέρος. Οι φιλοξενούμενοι κρατώντας την Βιλερμπάν στους 12 πόντους, κατάφεραν να επιστρέψουν στο παιχνίδι, με το τρίτο δεκάλεπτο να λήγει με το σκορ στο 52-49. Στα τελευταία λεπτά η αναμέτρηση εξελίχθηκε σε “θρίλερ”, με τις δύο ομάδες να εναλάσσονται διαρκώς στο προβάδισμα. Η Ντιζόν βρέθηκε μπροστά με 63-64, 1 λεπτό πριν τη λήξη, όμως  ένα τρίποντο του Καχουντί και ένα εύστοχο δίποντο του Λάιτι έδωσαν “αέρα” 4 πόντων στους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν απλά σε 68-67, χάρη σε τρίποντο του Χόλστον στην εκπνοή του αγώνα. Πρώτος σκόρερ για την Βιλερμπάν ήταν  ο Ντέιβιντ Άντερσεν με 14 πόντους, ενώ για τη Ντιζόν ξεχώρισε ο Ουίλιαμς με 18 πόντους.

Στην άλλη αναμέτρηση της ημέρας, η Ρουέν που είχε μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα κατάφερε να επικρατήσει εντός έδρας της Σαλόν/ Σαονέ, με τελικό σκορ 92-87. Οι γηπεδούχοι έδειξαν από νωρίς τις “άγριες” διαθέσεις τους και έκλεισαν το πρώτο μέρος στο +10(51-41). Με όπλο την πολύ καλή της επιθετική λειτουργία η Ρουέν “εκτόξευσε” την διαφορά στους 17 πόντους(75-58) με την ολοκλήρωση της τρίτης περιόδου.  Οι φιλοξενούμενοι έκαναν μια τελευταία προσπάθεια να επστρέψουν στον αγώνα, όμως η διαφορά ήταν “απαγοτευτική” και έτσι το μόνο που κατάφεραν ήταν να την “συμμαζέψουν” για το τελικό 92-87. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Ρον Λιούις με 24 πόντους, με τον Ρόμπερσον να ξεχωρίζει για τους ηττημένους με 18 πόντους.