O Σίμας Γιασάιτις αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης των επαναληπτικών αγώνων για τα προημιτελικά του Eurocup. Ο Λιθουανός σουτέρ είχε 23 πόντους με σχεδόν τέλεια ποσοστά στη νίκη της Λοκομοτίβ Κούμπαν με 90-65 απέναντι στην Μπουντούτσνοστ. Είχε 6/6 βολές, 5/7 τρίποντα κι 1/2 δίποντα. Επίσης πρόσθεσε 5 ριμπάουντ, μία ασσίστ, 2 κοψίματα και 3 κερδισμένα φάουλ έχοντας 28 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Το υψηλότερο νούμερο στο σύστημα αξιολόγησης (29) το είχε ο Μπράιαντ, ο παίκτης της Ουλμ, αλλά επειδή η ομάδα του ηττήθηκε από την Μπιλμπάο στην Ισπανία, κορυφαίος αναδείχθηκε ο Γιασάιτις. Την πεντάδα των πολυτιμότερων της αγωνιστικής κλείνουν οι Χάμιλτον (27), Τσακ Έιντσον (26) και Νίκος Ζήσης (25).

Οι Γιασάιτις και Ζήσης ήταν οι παίκτες με τους περισσότερους πόντους της βραδιάς, σημειώνοντας από 23 ο καθένας. Ο Μπράιαντ ήταν ο καλύτερος σκόρερ και στα δύο παιχνίδια συνολικά με 25,5 μέσο όρο. Ο Ντροζντόφ, της Μπουντιβέλνικ, μάζεψε τα περισσότερα ριμπάουντ στους επαναληπτικούς (12), ενώ ο Κουρμπανοφ ήταν ο κορυφαίος ριμπάουντερ των προημιτελικών με μέσο όρο 8. Ο Καλνιέτις μοίρασε τις περισσότερες ασσίστ και χθες (6) και συνολικά στα προημιτελικά (6,5).

Τέλος, ο Ρίτσαρντ Χέντριξ (Λοκομοτίβ) κι ο Τζος Κάρτερ (Σπαρτάκ) είχαν από 3 κοψίματα, με τον πρώτο να είναι ο κορυφαίος των προημιτελικών με 2,5 ανά παιχνίδι.