Για δεύτερη φορά στην καριέρα του ο Τζάστιν Ντόελμαν αναδεικνύεται σε πολυτιμότερο παίκτη της εβδομάδας για το ισπανικό πρωτάθλημα. Ο παόυερ φόργουορντ της Βαλένθια σκόραρε 32 πόντους, μαζεύοντας 41 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης, στην εκτός έδρας νίκη της ομάδας του επί της Ομπραντόριο με 80-74.

Ο Ντόελμαν δεν ξεκίνησε βασικός το παιχνίδι, η παρουσία του όμως στο παρκέ βοήθησε την Βαλένθια να ξεπεράσει το πολύ κακό της ξεκίνημα και να ανακάμψει. Τα ποσοστά του ήταν εκπληκτικά έχοντας 12/12 βολές (100%), 7/11 δίποντα (64%) και 2/3 τρίποντα (67%). Επίσης πρόσθεσε 6 ριμπάουντ (3αμ, 3επ), 5 κλεψίματα κι είχε 7 κερδισμένα φάουλ σε 34 λεπτά συμμετοχής.

Η πρώτη φορά που αναδείχθηκε σε πολυτιμότερο παίκτη της αγωνιστικής ήταν όταν αγωνιζόταν με την φανέλα της Μανρέσα (2011-12), στο παιχνίδι εναντίον της Μούρθια. Μάλιστα, την φετινή χρονιά γίνεται ο έκτος πολυτιμότερος παίκτης που ξεπερνάει τις 30 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης μετά τους Ναβάρο, ‘Ινγκλις, Ντουβλίσεβιτς, Φελντάιν και ΝτεΒρίς. Ο Τζάστιν Ντόελμαν δήλωσε σχετικά με την ανάδειξή του σε MVP:

“Είμαι πολύ χαρούμενος, που είχα αυτή την εμφάνιση και πήρα το βραβείο του πολυτιμότερου. Το οφείλω στους συμπαίκτες μου. Μου έδωσαν την μπάλα στο σωστό χρόνο κι έκανα τα σουτ. Ήταν μία μεγάλη νίκη για μας εκτός έδρας. Έχουμε εστιάσει την προσοχή μας πλέον στο επόμενο παιχνίδι για τα ημιτελικά του Eurocup, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας”.