Ο Τζόε Ράγκλαντ είναι ο πολυτιμότερος παίκτης της 4ης αγωνιστικής στο Eurocup. Η Καντού επιβλήθηκε εύκολα της Νίμπουργκ με 88-73 για τον Α’ όμιλο της 1ης περιφέρειας και συνεχίζει την πορεία της αήττητη με 4 νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε 19 πόντους (3/4 δίπ., 3/5 τρίπ. 4/4 β.), 6 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 3 κλεψίματα σε 25’ συμμετοχής, συγκεντρώνοντας 36 βαθμούς στο ειδικό σύστημα αξιολόγησης. Αυτός είναι ο δεύτερος αθλητής της ιταλικής ομάδας που αναδεικνύεται MVP, μετά τον Πιέτρο Αραντόρι στην πρεμιέρα.

Στην δεύτερη θέση ισοβάθμησαν ο Τζάστιν Ντόελμαν (Βαλένθια) και ο Μουφτάου Γιαρού (Ραντνίσκι), οι οποίοι συγκέντρωσαν από 30 βαθμούς αντίστοιχα στο ειδικό σύστημα αξιολόγησης. Η Βαλένθια συνέτριψε εντός έδρας την Βαρέζε του Ντούσαν Σάκοτα με 98-64 και ο Αμερικανός φόργουορντ είχε 26 πόντους, 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 31’ συμμετοχής, ενώ η Ραντνίσκι επιβλήθηκε εκτός έδρας με 101-97 της Νεπτούνας και ο Αφρικανός σέντερ πραγματοποίησε νταμπλ-νταμπλ, με 20 πόντους και 13 ριμπάουντ σε 32 λεπτά.

Τέλος, ο Βλάντιμιρ Γκολούμποβιτς συγκέντρωσε 38 βαθμούς στο ειδικό σύστημα αξιολόγησης, ξεπερνώντας τον Τζόε Ράγκλαντ στην πρώτη θέση, αλλά η ήττα της Άνκαρα εντός έδρας με 73-72 από τη Νίζνι, δεν του επιτρέπει να πάρει το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη.