Το δικό τους μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση για τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν εδώ και χρόνια στις Εθνικές ομάδες της χώρας τους φρόντισαν να περάσουν οι Jusuf Nurkic και Dzanan Musa, που χαρακτήρισαν τσίρκο την Εθνική τους ομάδα.

 

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Nurkic:

«Είμαστε ενωμένοι για να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα. Αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβλήματα τα τελευταία 30 χρόνια. Έχουμε συνεχώς τα ίδια θέματα… Μας λείπουν τα βασικά και δεν υπάρχει κανείς υπεύθυνος για να ζητήσουμε τον λόγο! Κοιμόμαστε τέσσερα άτομα σε ένα δωμάτιο! Την ίδια στιγμή, οι πολιτικοί μας πληρώνονται στην ώρα τους. Δεν υπάρχει καθυστέρηση στους μισθούς τους. Τα παιδιά που πρόκειται να αγωνιστούν στην Εθνική τα επόμενα χρόνια πρέπει να βρουν καλές συνθήκες. Η Εθνική Βοσνίας είναι ένα τσίρκο και θα παίξουν για άλλες Εθνικές ομάδες»

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Musa:

«Τα πράγματα που είπε ο Γιουσούφ είναι γνωστά σε όλους. Τα προβλήματα πρέπει να λυθούν άμεσα. Δεν υπάρχει πλάνο. Δεν γίνεται να κοιμούνται τέσσερις παίκτες της Εθνικής σε ένα δωμάτιο και να αγγίζουν τα πόδια του άλλου. Η Ομοσπονδία πρέπει να σταθεί στο πλευρό μας. Την ώρα που οι άλλες Εθνικές δίνουν 9-10 φιλικά προετοιμασίας, εμείς δίνουμε δυο».