Χωρίς τον Μίλος Τεόντοσιτς θα διεξαχθεί το All Star Game της VTB League για τη φετινή χρονιά, με τον Σέρβο γκαρντ να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον αχίλλειο τένοντα.

Δεν περνά και τις καλύτερες μέρες του φέτος ο Μίλος Τεόντοσιτς, με τον Σέρβο σούπερ σταρ να έχει μείνει από… καύσιμα, μιας και αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον αχίλλειο τένοντα ενώ φαίνεται πως έχει και υπερκόπωση, λόγω των συνεχόμενων αγώνων τόσο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας όσο και το καλοκαίρι με την Εθνική Σερβίας.

Σαν αποτέλεσμα ο έμπειρος playmaker αποφάσισε να μην δώσει το παρόν στην διοργάνωση της VTB League παρά το γεγονός ότι είχε ψηφισθεί για να παραβρεθεί στην διοργάνωση. Ο ίδιος μέσω ενός προσωπικού του βίντεο ευχαρίστησε όσους τον ψήφισαν και έδωσε ραντεβού για την ίδια διοργάνωση την επόμενη χρονιά.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Εύχομαι να ήμουν κι εγώ στο Σότσι. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι με ψήφισαν. Στους προπονητές, τους δημοσιογράφους και τους φιλάθλους. Εύχομαι να το απολαύσετε, να περάσετε υπέροχα. Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να είμαι εκεί και να γίνω μέρος αυτής της μεγάλης γιορτής. Ελπίζω να είμαι εκεί του χρόνου».