Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της VTB League, η Ενισέι σημείωσε εύκολη νίκη με 88-70 επί της Μινσκ.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με το εντυπωσιακό 21-10 επιμέρους σκορ, ενώ οι παίχτες της Μινσκ προσπάθησαν να αντιδράσουν στην  τρίτη περίοδο, όμως το πολύ καλό πρώτο ημίχρονο έδωσε τη νίκη τελικά στους γηπεδούχους, που είχαν σε πολυ καλή μέρα τον Σουλειμάν Μπρέιμο που σημείωσε 21 πόντους και μάζεψε 5 ριμπάουντ.

Στο άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής η Νίνζι Νόβγκοροντ σημείωσε μια εκπληκτική νίκη απέναντι στην Περμ, με σκορ 115-94 φτάνοντας έτσι στην δεύτερη φετινή της νίκη, έχοντας ως κορυφαίους τους Μπόιντον με 21π και Στρέμπκοφ με 20π. Αντίθετα, οι 26π του Αντζουσιτς δεν έφτασαν στην ομάδα της Περμ, η οποία παραμένει δίχως νίκη μετά από 10 αγώνες.

Από την πλευρά της, η ΤΣΣΚΑ δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στη Χίμκι, νικώντας της εύκολα με σκορ 95-79 και έτσι οι παίχτες του Δημήτρη Ιτούδη έφτασαν στο 9-1 αναγκάζοντας τους αντιπάλους τους στην δεύτερη φετινή τους ήττα. Κορυφαίοι ήταν ο Τζάκσον και ο Φριντζόν με 20 και 18 πόντους αντίστοιχα, ενώ για την Χίμκι ξεχώρισαν ο Πούλεν (14π) και ο Μπουνγκού-Κολό (13π).