Μία σπουδαία νίκη πέτυχε η Λοκομοτίβ Κουμπάν του Σάσα Ομπράντοβιτς απέναντι στην άηττητη μέχρι σήμερα ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη με 83-74. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σχεδόν σε όλο το ματς και έπαιξαν απίστευτη άμυνα.

Το πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι προηγήθηκαν με +11 (21-10), όμως στην δεύτερη περίοδο η διαφορά μειώθηκε σχεδόν στο μισό (36-41). Η τρίτη περίοδος ήταν πολύ σημαντική για την εξέλιξη του ματς καθώς η ΤΣΣΚΑ σημείωσε μόλις 16 πόντους και δέχθηκε 26 με το σκορ να γίνεται 62-57. Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του ρυθμού και του ματς και οι παίκτες του κόουτς Ιτούδη γνώρισαν απόλυτα δίκαια την πρώτη τους ήττα.

Καλύτεροι των νικητών ήταν ο απίστευτος Τζόουνς με 21 πόντους και 15 (!) ριμπάουντ και ο Κόλινς με 15 πόντους, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Ο Ίαν Βουγιούκας σε 8 λεπτά είχε 0 πόντους, 2 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Από την ΤΣΣΚΑ ξεχώρισε ο Τζάκσον με 12 πόντους και 4 ασίστ και ο Τεόντοσιτς με 9 πόντους και 11 ασίστ.