Σε μία πολύ σημαντική νίκη έφτασε η Αστάνα, κάνοντας την ανατροπή και επικρατώντας της Ρίγα με σκορ 66-64. Έτσι η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου σημείωσε την 2η νίκη της σε 3 αγώνες δείχνοντας τεράστια πρόοδο σε σχέση με την περσινή χρονιά όπου είχε μόλις 5 νίκες σε 30 αγώνες.

Στην αρχή του αγώνα η Αστάνα ξεκίνησε δυνατά καταφέρνοντας να ολοκληρώσει το πρώτο δεκάλεπτο με σκορ 19-18, όμως στη συνέχεια η Ρίγα πέρασε μπροστά έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Γιάνις Μπλουμς, με το ημίχρονο να λήγει στο +4 υπέρ της(37-33). Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στο τρίτο δεκάλεπτο όμως οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου τρέχοντας ένα σερί 9-0 στο 35’ ισοφάρισαν τους φιλοξενούμενους και τελικά με εξαιρετικές ενέργειες από τον Κατσίβελη αλλά και τον Κασελάκη, που πέτυχε τις τελευταίες κρίσιμες βολές, οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν τη νίκη.

Για τους νικητές ξεχώρισε ο Ρόντρικ Όντομ με 22 πόντους, ενώ οι Έλληνες είχαν πολύ καλή παρουσία, με τον Λεωνίδα Κασελάκη να πετυχαίνει 11 πόντους και τον Δημήτρη Κατσίβελη, στην πρώτη του εμφάνιση με την ομάδα να βάζει 7 πόντους.