Πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής ο Χοτζ, ο οποίος την φετινή χρονιά έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με την απόδοσή του στο Eurocup με την φανέλα της Ζιελόνα Γκόρα. Τα τελευταία δύο χρόνια κανένας άλλος παίκτης δεν έχει καταφέρει να αναδειχθεί σε πολυτιμότερο της αγωνιστικής για δεύτερη συνεχόμενη βδομάδα, κάτι που κατόρθωσε χθες ο Ουόλτερ Χοτζ.

Οδήγησε την ομάδα του σε μία μεγάλη νίκη απέναντι στην Λοκομοτίβ Κουμπάν εντός έδρας για την έκτη και τελευταία αγωνιστική του top-16 πετυχαίνοντας 29 πόντους και μοιράζοντας 10 ασσίστ, στο πρώτο νταμπλ-νταμπλ που κάνει αυτή τη σεζόν. Τα ποσοστά του ήταν εξαιρετικά με 7/12 δίποντα, 3/6 τρίποντα και 6/6 βολές ενώ παράλληλα πήρε 2 ριμπάουντ κι έκανε και 3 κλεψίματα.

Στο σύστημα αξιολόγησης έφτασε το 39 (!) απέναντι στην Λοκομοτίβ Κουμπάν ενώ τέλειωσε το top-16 με 23,7 ανα αγώνα, το υψηλότερο από κάθε άλλον. Για τον παίκτη ενδιαφέρθηκε πολύ έντονα τις τελευταίες μέρες ο Παναθηναϊκός αλλά τελικά χάλασαν οι διαπραγματεύσεις κι ο παίκτης έμεινε στην Ζιελόνα Γκόρα.