Η ανάπτυξη του ισπανικού μπάσκετ, συνεχίζεται αμείωτη όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και σε εκείνο του μάρκετινγκ, με την ACB να έχει διαρκώς νέους ακολούθους, μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης. Χαρακτηριστικό, είναι το νούμερο των 590.000 «πιστών» που ανέφερε, ενώ 183.000 προέρχονται από το Facebook, σε μια αύξηση της τάξης του 40% που έχει καταγραφεί στην επίσημη σελίδα της ισπανικής λίγκας.

Η τελευταία, βρίσκεται πια στο επόμενο «βήμα», καθώς προσφέρει την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στη Λαμποράλ Κούτσα, μέσω live streaming από το Facebook. Οι δύο ομάδες, αναμετρώνται για την προτελευταία αγωνιστική, με τη «Βασίλισσα» να θέλει να παραμείνει ενεργή στο «κυνήγι» της κορυφής απέναντι στην Μπαρτσελόνα και τους Βάσκους του Γιάννη Μπουρούση να αγωνίζονται ουσιαστικά για το «ονόρε», αφού έχουν εξασφαλίσει ήδη την τέταρτη θέση, γνωρίζοντας πως αντίπαλός τους στην προημιτελική σειρά θα είναι η Γκραν Κανάρια.

Η ACB συνεχίζει να πρωτοπορεί και η μετάδοση του μεγάλου αγώνα μέσω Facebook, θα πραγματοποιηθεί αύριο (18/5) στις 22:00 από το «Barclaycard Center». Μπορείτε να παρακολουθήσετε το ματς από αυτόν το σύνδεσμο.