Ο Ρον Αρτέστ ή πλέον «Metta World Peace» κατοικεί στην Ιταλία, καθώς η Καντού ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του super star του NBA, ξεκινώντας το κείμενο της ανακοίνωσης της με την πρόταση…Το «κόλπο» του αιώνα!

Δεν υπάρχουν και πολλά να αναφέρει κανείς για τον 36χρονο πάουερ φόργουορντ, ο οποίος έκανε μια λαμπρή καριέρα στο NBA, με αποκορύφωμα την περίοδο 2010 όπου κατέκτησε το δαχτυλίδι του Πρωταθλητή με τους Λέικερς, ενώ το 2004 αγωνιζόμενος στους Πέισερς αναδείχθηκε ως αμυντικός της χρονιάς. 

Η πρόεδρος της Ιταλικής ομάδας, Άννα Κρεμασκόλι, μίλησε για «ηλεκτροσόκ», τονίζοντας: «Όταν πληροφορήθηκε ότι υπάρχει η δυνατότητα να προσεγγίσουμε τον Metta World Peace και να τον εντάξουμε στην ομάδα τότε σκέφτηκα πως αυτή η κίνηση θα αποτελούσε το καλύτερο ηλεκτροσόκ”».artest-tweet gia cantu

Ο ποιοτικός, αλλά και συνάμα προβληματικός σε χαρακτήρα Ρόν Αρτέστ είναι επίσης γνωστός για τον μυθικό καβγά στην αναμέτρηση των Πίστονς με τους Πέισερς το 2004, ενώ η τελευταία του ομάδα ήταν η Κινεζική Σιτσουάν Μπλου Ουέιλς. Ο Αρτέστ, ο οποίος έχει κυκλοφορήσει το δικό του cd με rap μουσική και έχει συμμετάσχει και σε αρκετά τηλεοπτικά σόου, αγωνίστηκε κατά σειρά σε Μπουλς, Πέισερς, Κίνγκς, Ρόκετς και Λέικερς στο NBA, όπου σε 931 παιχνίδια είχε 13,8 πόντους, 4,7 ριμπάουντ, 2,8 ασίστ και 1,8 κλεψίματα κατά μέσα όρο.

Ο ίδιος σχολιάζοντας την μεταγραφή του στο twittet έγραψε: Whatever you can do i Cantu it better…σε ένα έξυπνο λογοπαίγνιο για τη νέα του ομάδα.

dimitropoulos-chernyck-tweet gia artest-cantu