Ολοκληρώθηκε με άκρως επιτυχημένο τρόπο η θητεία του Γιάννη Λίβανου από τον ΑΠΟΠ, καθώς οι δύο πλευρές αποφάσισαν να μην συνεχίσουν τη συνεργασία τους, λόγω της μη συνέχισης για φέτος της παρουσίας στην Α’ Κατηγορία Κύπρου. Αυτό ήταν το δεύτερο πέρασμά του από τη Μεγαλόνησο, μετά την προ τριετίας παρουσία του στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου. 

Οι Παφίτες ευχαρίστησαν τον Ελληνα τεχνικό για τη σημαντική προσφορά του και τον αποχαιρέτησαν, κλείνοντας έναν κύκλο που συνδυάστηκε με αξιοσημείωτη παρουσία στην Α’ Κατηγορία Ανδρών, όπου έδωσε ευκαιρία και σε αρκετούς έφηβους να μπουν στην… φωτιά και με την κατάληψη της δεύτερης θέσης στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Κ16 Ανδρών.

Ο ταλαντούχος κόουτς είναι, πλέον, ελεύθερος να διαπραγματευτεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, έχοντας ήδη αρκετές προτάσεις στο τραπέζι τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό.

Η ανακοίνωση:

Ο ΑΠΟΠ ανακοινώνει την αποχώρηση του προπονητή Γιάννη Λίβανου από την τεχνική ηγεσία του αντρικού τμήματος και της ομάδας Κ16 Ανδρών, με την οποία κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο παγκύπριο πρωτάθλημα. Το σωματείο μας τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.