Το τμήμα μπάσκετ της Ομόνοιας στην Κύπρο αντιμετωπίζει ουκ ολίγα οικονομικά προβλήματα. Μάλιστα όλα δείχνουν πως ο σύλλογος κινδυνεύει να… πέσει στον γκρεμό, ωστόσο οι φίλαθλοι της ομάδας έχουν ξεκινήσει ήδη μία μεγάλη προσπάθεια, ώστε να σώσουν τον αγαπημένο τους σύλλογο, καθώς αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Όπως ανήρτησε στην η Έλενα Μάρα (Elena Mara όπως είναι γραμμένο στο facebook) στην ιστοσελίδα της Ομόνοιας στο facebook η προσπάθεια των φιλάθλων έχει ήδη ξεκινήσει ενώ η ίδια έκανε κάλεσμα στον κόσμο για μεγαλύτερη προσπάθεια. Αναλυτικά το μήνυμα της Έλενας στην σελίδα της ομάδας στο facebook αναφέρει…

“Ομονοιάτες σας καλούμε σε μια ύστατη προσπάθεια να σώζουμε ότι σώζεται από τη καταρρακωμένη αξιοπρέπεια της ομάδας μας. Αυτή τη στιγμή στο christoforos studio διεξάγετε έρανος για στήριξη του καλαθοσφαιρικού τμήματος της ομάδας…
Η κατάσταση τόσο του τμήματος όσο και των παικτών είναι τραγική…και αποφασίσαμε πλέον ότι η κατάσταση πρέπει να περάσει στα δικά μας χέρια..
Όσοι ακόμα πιστεύετε σε όσα αντιπροσωπεύει η Ομόνοια κοπιάστε.
Όσοι δεν μπορούν να περάσουν από εδώ μπορούμε να στείλουμε άτομο να εισπράξει την εισφορά σας.
Για πληροφορίες επικοινωνήστε με το 22761617 η κάντε τηλεφωνικά την εισφορά σας στο 90099004 (κάθε τηλεφώνημα ισούται με εισφορά 5 ευρώ)
Σας ευχαριστούμε…”.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε και μετά από λίγο η Έλενα ενημέρωσε πως…
“Η προσέλευση του κόσμου είναι συγκινητική….αλλά ακόμα είμαστε μακριά από το στόχο…όσοι μπορείτε κάντε forward τη σελίδα και το τηλέφωνο εισφορών η πληροφοριών…22761617 τηλέφωνο εισφορών 90099004 5 ευρώ το κάθε τηλεφώνημα….ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!“.