Μετά από ένα τρομερό παιχνίδι απέναντι στην ψυχωμένη Πετρολίνα ΑΕΚ, ο Κεραυνός έκανε το 1-0 και σίγουρα τεράστιο μερίδιο της νίκης αξίζει στον Τέρελ Παρκς!

Ο δυναμικός σέντερ έκανε θραύση με την απόδοσή του, έχοντας 20 πόντους με 8/9 δίποντα και 13 ριμπάουντ, ενώ πάνω απ’ όλα κατάφερε να περιορίσει σε μεγάλο βαθμό τον “πύργο” των αντιπάλων του, Πρίμοζ Μπρέζετς.

Για όσους δεν γνωρίζουν πολλά πράγματα, θεωρείται… θαύμα για τον Χριστόφορο Λειβαδιώτη το τι παίρνει από έναν παίκτη που αμφισβητήθηκε πολύ στις πρώτες αγωνιστικές, αλλά στηρίχτηκε, πήρε πίστωση χρόνου και εδώ και πολύ καιρό κάνει θραύση με την απόδοσή του.

Πάνω απ’ όλα δείχνει πόσο πεισματάρης και δουλευταράς είναι. Άφησε πίσω την ατυχία που είχε στην πρώτη του θητεία στον Στρόβολο και φέτος κάνει… ρελάνς, δικαιώνοντας αυτούς που τον εμπιστεύτηκαν.

Η αυτοπεποίθησή του είναι μεγάλη και λόγω των αθλητικών προσόντων και της δύναμής του, έχει τα φόντα να προχωρήσει κι άλλο στην καριέρα του, αν και στον Κεραυνό δεν θέλουν με τίποτα να τον χάσουν.