Μια μεγάλη βόμβα έχει πυροδοτήσει η ΑΕΛ Λεμεσού και το μεγάλο «μπαμ» είναι πολύ κοντά στο να ακουστεί και να ξεκουφάνει τους πάντες. Ο κυπριακός σύλλογος έχει βάλει στο στόχαστρο τον Τιτ Σοκ. Οι άνθρωποι της ομάδας είναι εδώ και καιρό σε συζητήσεις με τον προπονητή της Εθνικής Εσθονίας και το όλο θέμα δεν είναι απλά σε πολύ καλό δρόμο, αλλά δείχνει να  μπήκε στην τελική ευθεία, αφού οι δυο πλευρές φαίνεται να τα βρίσκουν! Αν όλα πάνε καλά τότε ο Σοκ θα κάθεται από τη νέα σεζόν στον πάγκο της ΑΕΛ Λεμεσού, ενώ όλα δείχνουν ότι παράλληλα θα παραμείνει και στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας της χώρας του.

Ο Εσθονός που ήταν ένα από τα σημεία αναφορά του πάλαι ποτέ Σοβιετικού μπάσκετ, πέρασε και από τα ελληνικά γήπεδα ως παίκτης (έπαιζε στην θέση «1»).

Ο Παναθηναϊκός τον έφερε στην Ελλάδα το 1992 και έπαιξε στο τριφύλλι ως το 1996. Ο 53χρονος Εσθονός πέρασε στην συνέχεια και από τον Αρη. Επαιξε ένα χρόνο στους κίτρινους (1997-98) και στην συνέχεια αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του και να περάσει από τα παρκέ στους πάγκους.