Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ ο Βασίλης Φραγκιάς. Οι δρόμοι των δυο πλευρών χώρισαν ξαφνικά παρά το γεγονός ότι η ομάδα είχε μπροστά της την τελευταία αγωνιστική της Β’ Φάσης του πρωταθλήματος και μάλιστα ο σύλλογος διεκδικούσε με αξιώσεις την είσοδό του στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Ο Βασίλης Φραγκιάς  είχε δώσει πνοή στην ομάδα, που πριν από καιρό έδειχνε σχεδόν αποκλεισμένη και το να διεκδικήσει το εισιτήριο της τελικής φάσης έδειχνε ακατόρθωτο.

Τον Φραγκιά θα αντικαταστήσει στον πάγκο στο υπόλοιπο της σεζόν ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Έλληνα κόουτς στον πάγκο, ο Μάριος Αργυρού.

Το ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε και επίσημα το «διαζύγιο» με τον Έλληνα προπονητή μέσω επίσημης ανακοίνωσης, στην οποία ο κυπριακός σύλλογος αποχαιρετούσε τον Βασίλη Φραγκιά, του έστελνε το δικό του «ευχαριστώ» για την προσφορά του και του ευχόταν καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

Το Σωματείο ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή της καλαθοσφαιρικής μας ομάδας, Βασίλη Φραγκιά.

Για το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου ο καλαθοσφαιρικός ΑΠΟΕΛ θα πορευθεί με τον μέχρι σήμερα βοηθό προπονητή Μάριο Αργυρού, στα ηνία της τεχνικής του ηγεσίας.

Ευχαριστούμε τον κ. Φραγκιά για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια.