Ο Κεραυνός Στροβόλου αφού κατάφερε να εισέλθει στους ομίλους του Basketball Champions League και έγινε μάλιστα και η πρώτη ομάδα από την Κύπρο που καταφέρνει κάτι τέτοιο. Για αυτό το λόγο μάλιστα κιόλας ενισχύθηκε σημαντικά για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο λόγος για την προσθήκη του Τravis Daniels στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Daniels είναι 28 ετών, έχει ύψος 2,02 και καλύπτει τις θέσεις της ρακέτας τόσο σαν φόργουορντ, όσο και σαν σέντερ. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν για τρία χρόνια και στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Ρεθύμνου και του Κολοσσού Ρόδου.

Επίσης, ο Αμερικανός δυναμικός ψηλός είναι απόφοιτος του Shelton State Community College και στο παρελθόν είχε βρεθεί στις εξής ομάδες: Phoenix Galați, Balkan Botevgrad, Leones de Santo Domingo, Ρέθυμνο, Edmonton Stingers, Κολοσσός Ρόδου και Edmonton Stingers.

Δείτε την ανακοίνωση του Κεραυνού Στροβόλου:

“Ο Κεραυνός ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικανού καλαθοσφαιριστή Ντάνιελ Τράβις.
Ο Τράβις θα αποτελέσει την 2η προσθήκη ξένου καλαθοσφαιριστή, για τη φετινή σεζον, ο οποίος θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομαδας μας για τους 6 αγώνες στους ομίλους του #ΒCL.
Είναι 28 ετων, έχει υψος 2.02 και αγωνιζεται στις θέσεις 4-5. Αγωνίστηκε στην Α1, για δύο χρόνια με το Ρέθυμνο και την περασμενη σεζον στον Κολοσσό Ρόδου.
Travis Daniels is an American professional basketball player for the Edmonton Stingers of the Canadian Elite Basketball League.
Born: January 25, 1992 (age 28 years),
Eutaw, Alabama, United States
Height: 2.03 m
Weight: 102 kg
Current team: Kolossos Rodou B.C. (#23)
NBA draft: 2016
Education: Shelton State Community College”.

Δείτε τη δημοσίευση του Κυπριακού συλλόγου:

Ο Κεραυνός ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικανού καλαθοσφαιριστή Ντάνιελ Τράβις. Ο Τράβις θα αποτελέσει την 2η…

Δημοσιεύτηκε από Keravnos Strovolou Basketball στις Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020