Τίποτα δεν είναι τυχαίο!…
Οι σωστές επιλογές φέρνουν και καλά αποτελέσματα και η Ομόνοια έκανε τις καλύτερες των επιλογών στους ξένους, γεγονός που την οδηγεί με το “καλημέρα” σε δύο μεγάλες νίκες και σε εντυπωσιακό ξεκίνημα. Μετά τον Απόλλωνα και η έτερη ομάδα της Λεμεσού (ΑΕΛ) υπέστη ήττα (67-59).

Η Ομόνοια πήρε και πάλι όλους τους πόντους από τους ξένους της, που είναι σε τρομερή κατάσταση (με τον Λαμάρ να μοιάζει ασταμάτητος). Η ΑΕΛ ήταν μπροστά στο πρώτο μισό, αλλά στη συνέχεια η ομάδα της Λευκωσίας επέβαλε τον… νόμο της και έφτασε στο 2/2. Να σημειώσουμε ότι ο Ντιγκς εκτός από τους 11 πόντους είχε 11 ριμπάουντ και μοίρασε 8 ασίστ, αγγίζοντας το “τριπλ νταμπλ“!

Τα δεκάλεπτα: 15-16, 30-34, 61-51, 67-59.
ΟΜΟΝΟΙΑ (Τσαγγαρίδης): Λι 13 (3), Ντιγκς 11 (1), Κοιλαράς 2, Κωνσταντίνου, Βισόσκις 2, Μπέικερ 15 (1), Λαμάρ 24 (2).
ΑΕΛ (Ασωνίτης): Γκιλαντό 14 (1), Άλεν 7 (1), Άλεξιτς 9, Παλάλας 14 (2), Μαντοβάνης, Ότμπριτζ 15, Γεωργίου, Λοϊζίδης.

Στο Omonoianews.com μίλησε ο ο Anthony Lee-Ingram (13 πόντοι, 7 ριμπάουντ):

Για το παιχνίδι: “Δεν ξεκινήσαμε καλά, καθώς περνούσε όμως η ώρα βελτιωνόμασταν, δείξαμε πως έχουμε καλή ομάδα και βρήκαμε ρυθμό. Παλέψαμε πάρα πολύ, τρέξαμε αρκετά και καταφέραμε να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη”.

Για την απόδοση του:”Προσπαθώ να κάνω αυτό που ξέρω καλύτερα, να είμαι ελεύθερος για σουτ. Υπήρχαν στιγμές που το παιχνίδι δεν μου έβγαινε, αλλά ο Ντιγκς μού έλεγε διαρκώς “συνέχισε να σουτάρεις, τους έχεις“, πίστευε σε μένα και μου έδινε καλές πάσες για σουτ. Με βοήθησαν πολύ οι συμπαίκτες μου σήμερα, δουλεύουμε γενικά καλά σαν ομάδα”.

Για τον κόσμο: “Απίστευτοι φίλε. Απίστευτοι! Ήταν loud και έτοιμοι για όλα! Η στήριξη τους ήταν φανταστική και ελπίζουμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε για να φέρουμε κι άλλους στο γήπεδο”!