Σκηνές ροκ στον 4ο τελικό του Κυπριακού πρωταθλήματος ανάμεσα σε ΑΕΚ και Κεραυνό, καθώς μετά το ματς έγιναν σοβαρά επεισόδια που έγινε στο «Κίτιον» και βρήκε νικητές τους φιλοξενούμενους Στροβολιώτες με 75-72. Έτσι το σκορ έγινε πλέον 2-2.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από το Kerkida.net και το cyprusbasket.net sτο γήπεδο έγινε χαμός μετά το ματς, ενώ επεισόδια έγιναν και έξω από το κλειστό. Όλα ξεκίνησαν λίγα δευτερόλεπτα πριν την λήξη όταν οι διαιτητές χρέωσαν με βήματα τον Ιάκωβο Παντελή της ΑΕΚ. Οι διαιτητές άκουσαν τα εξ εμάξης και εκεί η ατμόσφαιρα άρχισε να μυρίζει μπαρούτι και το «μπαμ» έδειχνε αναπόφευκτο.

Το ματς όμως, τελείωσε κανονικά. Και μετά έγινε «χαμός».

Κάποιοι που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο έλεγαν διάφορα στους διαιτητές, οι οποίοι έφυγαν με συνοδεία προς τα αποδυτήρια.

Λίγο μετά επίθεση φέρεται να δέχτηκε έξω από το γήπεδο την ώρα που ήταν στο αυτοκίνητό του ο πρόεδρος του Κεραυνού, Πάρις Παπαέλληνας, μαζί με τον γιο του. Άγνωστοι έκαναν… ντου στο αμάξι, πέταξαν αντικείμενα και έσπασαν τα τζάμια του, όπως αποκάλυψε το kerkida.net.

Ο Πάρις Παπαέλληνας περιέγραψε στο kerkida.net το τι έγινε εκεί και ανέφερε ότι τραυματίστηκε κι όλας: «Και εμείς είχαμε παράπονα από την διαιτησία σε προηγούμενο παιχνίδι αλλά από το να έχεις παράπονο μέχρι στο να επιτεθούν στο αυτοκίνητο του προέδρου υπάρχει μεγάλη διαφορά. Ευτυχώς δεν ήμουν μέσα. Μου έσπασαν το τζάμι και αιματώθηκα στην προσπάθεια να ανοίξω την πόρτα.

Είναι απαράδεκτο να γίνονται επεισόδια σε ένα παιχνίδι με πρωταγωνίστριες δυο μεγάλες ομάδες. Πάντα κάποιος χάνει και κάποιος κερδίζει. Τώρα να τρέχουμε τους διαιτητές από πίσω για να τους χτυπήσουμε, μας παίρνει σε άλλη εικοσαετία.

Μόνο αυτά θέλω να πω. Να συζητήσω αν ήταν βήματα ή όχι; Αν είχαμε ξένους διαιτητές πιθανόν να μην είχαμε αυτά που έγιναν. Ήταν απόφαση της Ομοσπονδίας και της ΑΕΚ να έχουμε Κύπριους διαιτητές».

 

Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟ KERKIDA.NET

 

TO BINTEO TOY CYPRUSBASKET.NET

 

Δημοσιεύτηκε από cyprusbasket.net στις Σάββατο, 17 Απριλίου 2021

 

OI ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΚΕRKIDA.NET ΜΕ ΤΟΝ «ΧΑΜΟ»

 

Δείτε το πλήρες φωτορεπορτάζ του Kerkida.net. ΕΔΩ

 

Πηγές: Kerkida.net, Cyprusbasket.net