Ο Απόλλων Λεμεσού προχώρησε σε μία τεράστια μεταγραφική ενίσχυση με την προσθήκη του Joey Dorsey στο ρόστερ του να είναι γεγονός.

Ο Dorsey είναι πλέον 37 ετών, έχει ύψος 2,06 και αγωνίζεται ως σέντερ. Ο Αμερικανός δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς έχει διαπρέψει στα γήπεδα της Ευρώπης, της Ελλάδας, αλλά και των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

To 2008 εισήλθει στο “μαγικό” κόσμο του ΝΒΑ από το δεύτερο γύρο των Drafts και επιλέχθηκε από τους Portland Trail Blazers. Στη συνέχεια βρέθηκε στις εξής ομάδες του κορυφαίου πρωταθλήματος του πλανήτη: Sacramento Kings, Toronto Raptors και Houston Rockets. 

Στην Ευρώπη αγωνίστηκε στις εξής ομάδες: Caja Laboral, Gaziantep, Barcelona, Galatasaray, Best Balıkesir, αλλά και στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού και του Πανιωνίου.

Με τους “ερυθρόλευκους” ο Αμερικανός σέντερ έχει κατακτήσει την Euroleague τη σεζόν 2011/12 και διέπρεψε με τις εμφανίσεις του.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του Απόλλωνα:

«H Απόλλων Καλαθόσφαιρα Λτδ, ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή, παγκόσμιου φήμης παίκτη Joey Dorsey για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. 
 
Όλοι οι μπασκετόφιλοι θα γνωρίζουν τον μεγάλο καλαθοσφαιριστή τόσο από την θητεία του στους Toronto Raptors και Houston Rockets όσο και στην Μπαρτσελόνα και στον τροπαιούχο Ολυμπιακό με την κατάκτηση της Ευρωλίγκας.
 
Ο αθλητής εννοείτε ότι έρχεται να ενισχύσει δυναμικά την ομάδα μας στις υποχρεώσεις της τόσο στο κυπριακό πρωτάθλημα αλλά και κυπελλo και κατ επεκτάση να ενδυναμώσει την επίτευξη των φετινών στόχων της ομαδας που δεν ειναι άλλοι από το να πρωταγωνιστεί.
 
Του ευχόμαστε καλή τύχη, υγεία και δύναμη! Καλώς ήλθες, Joey, στην οικογένειά μας! ».

Δείτε τον Dorsey εν δράσει με τη φανέλα του Ολυμπιακού:

Δείτε τη δημοσίευση του Απόλλωνα Λεμεσού:

Στον Απόλλωνα ο Joey Dorsey! H Απόλλων Καλαθόσφαιρα Λτδ, ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή, παγκόσμιου φήμης παίκτη…

Δημοσιεύτηκε από Apollon Basketball στις Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2020