Τον Κρις Χουγκάζ έχει βάλει στο στόχαστρό του το ΑΠΟΕΛ. Η κυπριακή ομάδα αναζητάει τον άνθρωπο που θα πάρει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας και καλοβλέπει τον 50χρονο προπονητή. Ο Χουγκάζ είναι πολύ ψηλά στην λίστα του συλλόγου της Κύπρου. Μάλιστα το ΑΠΟΕΛ δεν έχει μείνει μόνο στα λόγια. Εχει περάσει και στις πράξεις.

Σενάρια από το μαρτυρικό νησί αναφέρουν ότι οι Κύπριοι θα έχουν τετ α τετ αύριο Τρίτη στην Αθήνα με τον Κρις Χουγκάζ, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και οι δυο πλευρές να δώσουν τα χέρια.

Ο Χουγκάζ τα τελευταία χρόνια εργαζόταν με μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό. Ηταν στους πάγκους της αυστριακής  Oberwart Gunners και το 2017 πήγε στην Τσεχία και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της USK. Τον 50χρονο προπονητή έχει στο… μάτι, πάντως, άλλη μια κυπριακή ομάδα, καθώς τον Χουγκάζ φλερτάρει και ο Απόλλωνας Λεμεσού.

Στην λίστα και ο Ζιάγκος

Από τη άλλη το ΑΠΟΕΛ έχει στα υπόψιν του και έναν άλλο ικανότατο Ελληνα τεχνικό. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Ζιάγκο. Μάλιστα τα ίδια σενάρια από την Κύπρο ανέφεραν ότι οι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ θα έχουν επαφή σήμερα και με τον Ζιάγκο, οποίος ήταν πέρσι στον Πανιώνιο.

Ο Ζιάγκος ήταν μεγάλος στόχος και του Ιπποκράτη Κω, αλλά τελικά δεν τα βρήκε με τους νησιώτες.