Σε Ευρωμπάσκετ… απουσιών εξελίσσεται το φετινό ευρωπαϊκό τουρνουά, καθώς μόλις 24 ώρες μετά την αποχώρηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας, αυτή τη φορά η Σερβία ήταν αυτή που μέτρησε μία απώλεια.

Ο λόγος για τον Μίλος Τεόντοσιτς, με τον νέο παίκτη των Λος Άντζελες Κλίπερς να αντιμετωπίζει ένα τραυματισμό, ο οποίος τον αναγκάζει να μην δώσει το παρόν με την φανέλα των “πλάβι”. Υπενθυμίζεται ότι αυτή είναι η τρίτη ηχηρή απουσία της Σερβίας μετά τους Σιμόνοβιτς και Ραντούλιτσα, ενώ ο προπονητής της ομάδας, Σάσα Τζόρτζεβιτς γνωστοποίησε την απόφαση της ομοσπονδίας αλλά και του παίκτη να μην δώσει το παρόν στο φετινό Ευρωμπάσκετ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δυστυχώς ο τραυματισμός που αντιμετωπίζει δεν του επιτρέπει να βρίσκεται στο Eurobasket. Αυτή ήταν η εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου της εθνικής ομάδας, αλλά και των γιατρών των Λος Άντζελες Κλίπερς. Έτσι πήραμε την απόφαση να αφήσουμε εκτός τον Μίλος Τεόντοσιτς.

Είναι ένας παίκτης που αφιερώνει εδώ και πολλά καλοκαίρια στην εθνική ομάδα και η επιθυμία να παίξει είναι πάντα μεγάλη. Δυστυχώς, με την υπάρχουσα κατάσταση η επιθυμία δεν ήταν αρκετή. Αυτή είναι μια σημαντική απώλεια για την ομάδα, αλλά θα συνεχίσουμε με τις ίδιες φιλοδοξίες».