Η επιτυχία που είχε φέρει στην χώρα του ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, με την περσινή κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ισπανίας, τον έχει καταστήσει ως απόλυτο άρχοντα για τις επιλογές στο αγωνιστικό κομμάτι, με τη σερβική Ομοσπονδία να τον εμπιστεύεται απόλυτα. Κι όμως, υπάρχουν φωνές εκτός εθνικής εναντίον του, με τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς να εγείρει απορίες πάνω στις επιλογές του.

Οι διαφωνίες του γνωστού ατζέντη πάνω σε όσα κάνει ο «Σάλε», σχετικά με τη διαδικασία του «αποκλεισμού» παικτών που καλεί στην προεπιλογή, μέχρι να φτάσει στη δωδεκάδα που θα ταξιδέψει στη Γαλλία, εκφράζονται μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twiiter, όπου αρχικά ανέφερε τα εξής: «Υπάρχει ένας προπονητής που επιλέγει αρχικά 24 παίκτες στην προετοιμασία, που μετά μειώνει τη λίστα στους 18 και στο τέλος καλεί παίκτη που δεν ήταν καν στην αρχική επιλογή».

Στη συνέχεια έκανε και δεύτερη δημοσίευση, όπου επεσήμανε τα εξής: «Μετά αναρωτιόμαστε ποιο το νόημα του να επιλέγεις αρχικά 24 παίκτες. Είναι πολύ επιπόλαιο. Μιλάμε για θέματα αρχής».

Σύμφωνα με τα σερβικά Μέσα Ενημέρωσης, ο απώτερος λόγος που ο Ραζνάτοβιτς έγραψε όλα αυτά, έχει να κάνει με την αντικατάσταση του τραυματία Στέφαν Γιόβιτς, με τον Στέφαν Ποτ. Η επιλογή αυτή, άφησε εκ νέου εκτός προεπιλογής τον πελάτη του Ραζνάτοβιτς, Βασίλιε Μίσιτς, με τον Σέρβο ατζέντη να βρίσκει με αυτόν τον τρόπο την ευκαιρία να… περάσει στην αντεπίθεση.