Από τη στιγμή της αντικατάστασης του τραυματία Στέφαν Γιόβιτς με τον Στέφαν Ποτ, στην προεπιλογή της Εθνικής Σερβίας, με τον Βασίλιε Μίτσιτς να μην υπολογίζεται τελικά από τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, έχει ξεκινήσει μία κόντρα ανάμεσα στον ίδιο και τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς. Ο τελευταίος προαναφερθείς παίκτης, είναι πελάτης του γνωστού ατζέντη και ο αποκλεισμός του από την αποστολή, έδωσε ευκαιρία για κριτική με… μπηχτές στον κόουτς του Παναθηναϊκού, μέσω Twitter.

Σήμερα βρήκε τη δική του αφορμή ο Τζόρτζεβιτς να… απαντήσει στον Ραζνάτοβιτς με παρόμοιο τρόπο. Συγκεκριμένα, η μεγάλη προσωπική επιτυχία του τελευταίοι να βοηθήσει στη μεταγραφή του Μπόμπαν Μαριάνοβιτς στους Σαν Αντόνιο Σπερς, «πυροδότησε» την αντίδραση του πρώτου, με επίκεντρο ξανά την Εθνική Σερβίας. Κι αυτό, διότι η διοίκηση των «Σπιρουνιών» ζητά επιπλέον ιατρικές εξετάσεις από τον θηριώδη σέντερ, με αποτέλεσμα κάτι τέτοιο να μην καθιστά σίγουρη τη συμμετοχή του στο προσεχές Ευρωμπάσκετ.

Η αντίδραση του Τζόρτζεβιτς, συνίσταται στα εξής λόγια: «Μπορεί η όλη υπόθεση να είναι καθοδηγούμενη από κάποιον που μπορεί να έχει κέρδος τόσο αγωνιστικό όσο κι οικονομικό». Αυτή η λακωνική, πλην όμως ξεκάθαρη αναφορικά με τα υπονοούμενά της, φράση στην επίσημη ιστοσελίδα της σερβικής Ομοσπονδίας, δε θα μπορούσε παρά να αφορά το συμπατριώτη του, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό των «Πλάβι» να εννοεί ουσιαστικά, πως ο Ραζνάτοβιτς δρα αποκλειστικά για το συμφέρον του, ακόμη κι αν αυτό αντίκειται στην προσπάθεια της πατρίδας του για επιτυχία στα γήπεδα της Γαλλίας (εκεί έχει κληρωθεί να παίξει).

Το «γαϊτανάκι» μεταξύ των δύο, έχει μόλις αρχίσει…