Είχε έρθει η σειρά να ανακοινωθεί και η αποστολή της προεπιλογής της Εθνικής Γεωργίας, με τον Ιγκόρ Κοκόσκοφ να συμπεριλαμβάνει σε αυτή και τα μεγάλα του «αστέρια», τα οποία είναι πρόθυμα να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας στο προσεχές Ευρωμπάσκετ. Μεταξύ αυτών, είναι και ο Ζάζα Πατσούλια, με τον «αστέρα» των Μιλγουόκι Μπακς να δηλώνει «παρών» στο κορυφαίο ευρωπαϊκό γεγονός.

Με την υπόλοιπη ομάδα, θα βρίσκεται και ένας γνώριμός μας από τα ελληνική γήπεδα, με θητεία σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ο Γκιόργκι Σερμαντίνι που αγωνίζεται πλέον στην Καντού, ενώ στην αποστολή βρίσκεται και ένας Αμερικανός, ο Τζέικομπ Πούλεν της Μπρίντιζι. Μαζί τους και άλλοι αναγνωρισμένοι παίκτες, όπως ο Μανουτσάρ Μαρκϊσβίλι, ο Βίκτορ Σανικίτζε και ο Τορνίκε Σενγκέλια.

Αναλυτικά, η 18μελής αποστολή των Γεωργιανών:

Γκεόρκι Τσιντσάντζε (ΜΙΑ Τιφλίδας), Τζέικομπ Πούλεν (Μπρίντιζι), Όταρ Πρκχακάτζε (Λάνγκστον, ΗΠΑ), Μπέκα Τσιβτσιβάτζε (ΜΙΑ Τιφλίδας), Ντούντα Σανάτζε (Σαν Ντιέγκο, ΗΠΑ), Μανουτσάρ Μαρκϊσβίλι (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Νοντάρ Γκογκότζε (Ολίμπι Τιφλίδας), Μπέσο Λεζχάβα (Ντιναμό Τιφλίδας), Μικχαήλ Τσότσουα (Ρουστάβι), Λέβαν Πατσάτσια (Νίζνι), Βίκτορ Σανικίτζε (Ούνικς Καζάν), Γκίγκα Γιανελίτζε (Ροζέτο), Τορνίκε Σενγκέλια (Λαμποράλ Κούτσα), Μπέκα Μπουρχανάτζε (Λέιμα Κορούνια), Νίκα Μετρεβέλι (ΜΙΑ Τιφλίδας), Ζάζα Πατσούλια (Μιλγουόκι Μπακς), Γκιόργκι Σερμαντίνι (Καντού), Γκιόργκι Σαραμπίτζε (ΜΙΑ Τιφλίδας).

Οι Γεωργιανοί βρίσκονται μαζί μας στον όμιλο της Κροατίας, καθώς και με τις Ολλανδία, Σλοβενία και ΠΓΔΜ.