Άστραψε και βρόντηξε εναντίον της παγκόσμιας ομοσπονδίας του μπάσκετ και των διαιτητών ο προπονητής της Σερβίας Σάσα Τζόρτζεβιτς. Ο τεχνικός της ομάδας μιλώντας, σε συνέντευξη τύπου για το ευρωμπάσκετ στο Βελιγράδι, άφησε να εννοηθεί κάποιοι μέσα από την FIBA δεν ήθελαν η Σερβία να πάρει μετάλλιο σε αυτό το τουρνουα, ενώ τόνισε ότι του φαίνεται περίεργο το γεγονός ότι υπήρξε διαιτητής που για 4 σερί παιχνίδια σφύριξε τους «Πλάβι»

Αναλυτικα τα όσα είπε

«Οι προθέσεις της FIBA φάνηκαν από το πρώτο παιχνίδι όταν χρεώθηκα τεχνική ποινή χωρίς λόγο αφού προφανώς δεν ήθελαν η ομάδα να είναι στα μετάλλια. Ίσως τους ενοχλεί το γεγονός ότι είμαστε μια ομοσπονδία με χαμηλό προϋπολογισμό και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να βελτιώσουμε τις σχέσεις με την παγκοσμία ομοσπονδία. Μετά την αναμέτρηση με τη Φιλανδία πέρασα δίπλα από τον Γκόραν Ράντονιτς και τον ρώτησα αν έχουν σκοπό να μας αποκλείσουν από τη συνέχεια….

Προφανώς έχουν συμβεί κάποια πράγματα και θα αντιδράσουμε άμεσα μάλιστα τους έχουμε ήδη στείλει ένα βίντεο με όσα έγιναν. Αυτό που μου κάνει εντύπωση επίσης είναι γιατί είχαμε τον ίδιο διαιτητή για 4 σερί παιχνίδια(αναφορά για τον Ελλήνα Χριστοδούλου) χωρίς να θέλω να μειώσω την αξία του συγκεκριμένου διαιτητή που είναι εξαιρετικός.

 Δεν μου είναι σαφές επίσης γιατί στον ημιτελικό μας σφύριξε Ισπανός διαιτητής και μας στέρησε το δικαίωμα να διεκδικήσουμε το χρυσό μετάλλιο. Στον ημιτελικό μάλιστα ο Τόνι Πάρκερ είπε στον Μίλος Τεόντοσιτς: «Είστε εδώ κάθε χρόνο αλλά δεν σας σέβονται.»