Πολύ εύκολο έργο είχε η Σερβία που συνέτριψε την Ισλανδία με 93-64 παραμένοντας στην κορυφή του Β’ ομίλου έχοντας το απόλυτο των νικών μετά από 3 αγώνες.

Η αναμέτρηση ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για την ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς που πήρε από την αρχή το προβάδισμα και φρόντισε να αυξάνει τη διάφορα με γεωμετρική πρόοδο.

Η διάφορα δυναμικότητας έξαλλου ήταν εμφανής και έδωσε τη δυνατότητα στον τεχνικό των Σέρβων να δοκιμάσει διάφορα νέα σχήματα να ξεκουράσει αρκετούς από τους βασικούς και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για τη Σερβία και το τέλος της πρώτης περιόδου είχε ήδη πάρει διάφορα 8 πόντων(24-16) βάζοντας παράλληλα και τις βάσεις για την επικράτηση. Οι Ισλανδοί προσπάθησαν στη δεύτερη περίοδο να φανούν κάπως ανταγωνιστικοί αλλά οι Σέρβοι διατηρούσαν εύκολα το προβάδισμα και έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο με +10(42-32).  Στο δεύτερο ημίχρονο η κατάσταση δεν άλλαξε η Σερβία πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε αφήνοντας τους Ισλανδούς να παρακολουθούν χωρίς να μπορούν να αντιδράσουν. Η τρίτη περίοδος ολοκληρώθηκε με τους «Πλάβι¨ να προηγούνται με 67-48 και ένα δεκάλεπτο αργότερα το τελικό 93-64 σφράγισε τις προσπάθειες των δυο ομάδων.

Η Σερβία έτσι με την νίκη της έφτασε τους 6 βαθμούς έχοντας το απολυτό στον Β όμιλο την ίδια στιγμή που η Ισλανδία παραμένει χωρίς νίκη και αρχίζει ήδη να σκέφτεται το μακρύ ταξίδι της επιστροφής για το Ρέικιαβικ.

Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς ήταν ο Νέντοβιτς με 15 πόντους με τον Ραντούλιτσα να έχει 13 πόντους και τον Κάλινιτς 12 πόντους. Από τους Ισλανδούς ο Γκούναρσον είχε 18 πόντους και ήταν ο μοναδικός παίκτης που προσπάθησε από την ομάδα του.

Δεκάλεπτα: 24-16, 42-32, 67-48, 93-64.
ΣΕΡΒΙΑ (Τζόρτζεβιτς): Τεόντοσιτς 4, Σιμόνοβιτς 3 (1), Κούζμιτς 11, Μπογκντάνοβιτς 9 (2), Μπιέλιτσα 7, Μάρκοβιτς 2, Κάλινιτς 12 (3), Νέντοβιτς 15 (1), Μιλοσάβλιεβιτς 8, Ραντούλιτσα 13, Έρτσεγκ 3 (1), Μιλουτίνοφ 6.
ΙΣΛΑΝΔΙΑ (Πέντερσεν): Χέρμανσον 6, Κάρασον, Ναθανάελσον, Σιγκούρνταρσον 6, Μπαέρινγκσον 8, Στέφανσον 3 (1), Μαγκνούσον 3 (1), Βιλιάλμσον 9, Γκούναρσον 18 (4), Ερμολίνσκι 6 (2), Πάλσον 3, Στέιναρσον 2.