Στην Αθήνα βρίσκεται η αποστολή της Εθνικής Τουρκίας ώστε να συμμετάσχει στο τουρνουά Ακρόπολις, αλλά ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αζίζ Γιλντιρίμ, είναι έτοιμος να τινάξει τα πάντα στον αέρα, λόγω της προσωπικής του αντιπαλότητας με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Εργκίν Αταμάν.

Συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας της Φενέρ απείλησε χθες (26/8) βράδυ να δώσει εντολή στους παίκτες της ομάδας του που είναι διεθνείς να αποχωρήσουν από την εθνική Τουρκίας αν συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της ο Αταμάν.

Στις δηλώσεις του τόνισε ότι: «Πήρα τηλέφωνο τον πρόεδρο της ομοσπονδίας και του είπα πως αν συνεχίσει στην εθνική ομάδα ο Αταμάν, θα πάρω πίσω τους παίκτες μας. Θα πρέπει να δουλεύει στη μία ομάδα ή στην άλλη. Δεν μπορεί να είναι και στους δύο πάγκους και να πληρώνεται από τις δύο πλευρές». Η εν λόγω κόντρα ξεκίνησε από τους τελικούς της περιόδου 2013-2014, όταν η Γαλατάσαραϊ του Αταμάν αποχώρησε από τον πέμπτο τελικό. Ωστόσο, ως αυτή τη στιγμή δεν έχει συμβεί το παραμικρό, με την αποστολή των Τούρκων να βρίσκεται στην Αθήνα.