Μέσα σε αποθεωτικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Eurobank προς τιμήν της Εθνικής Ανδρών, λίγο πριν την αναχώρησή της για την πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ (05-20/09).

Οι διεθνείς επισκέφθηκαν κατάστημα της επίσημης χορηγού του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο Περιστέρι, σε μια ανοιχτή προς τον κόσμο εκδήλωση, γνωρίζοντας, όπως ήταν αναμενόμενο, την αποθέωση από όλους όσους βρέθηκαν εκεί. Αμέσως μετά το τελετουργικό με τις καθιερωμένες δηλώσεις και φωτογραφίσεις, πολλοί μικροί πιστοί της επίσημης αγαπημένης είχαν την ευκαρία να δουν από κοντά τα μέλη της ελληνικής ομάδας και να γνωρίσουν καλύτερα τα ινδάλματά τους. Μάλιστα, οι διεθνείς δεν χάλασαν χατήρι σε κανέναν, μοιράζοντας δεκάδες αυτόγραφα και βγάζοντας αναμνηστικές φωτογραφίες με όποιον τους το ζητούσε, δημιουργώντας έτσι μια γιορτινή ατμόσφαιρα.

Από την χορηγό, το “παρών” στην εν λόγω εκδήλωση έδωσαν οι Θεόδωρος Καλαντώνης και Μιχάλης Βλασταράκης, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμμβουλος και Γενικός Διευθυντής αντίστοιχα, ενώ την ΕΟΚ εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας, Παναγιώτης Τσαγκρώνης. Παράλληλα, εκεί βρέθηκε και ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης. Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Φώτης Κατσικάρης μαζί με τον αρχηγό της Εθνικής, Νίκο Ζήση, έδωσαν μια φανέλα και μια μπάλα με τις υπογραφές όλων των μελών της ελληνικής αποστολής.

Το basketblog.gr ήταν εκεί για να απαθανατίσει τις στιγμές και μέσω ενός πλούσιου φωτογραφικού ρεπορτάζ σας μεταφέρει το κλίμα: