Στο γεγονός ότι, ουσιαστικά, η υπόθεση της νίκης απέναντι στη Γεωργία είχε τελειώσει από το πρώτο μέρος, στάθηκε ο Κώστας Καϊμακόγλου. Ο έμπειρος φόργουορντ, θεωρεί βέβαια ότι η υπέρ μας μεγάλη διαφορά θα μπορούσε να είχε διατηρηθεί πιο εύκολα στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ κατά τον ίδιο οι παίκτες του Φώτη Κατσικάρη πρέπει να φανούν βελτιωμένοι στο ματς με τη Σλοβενία.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στην τηλεόραση του ΟΤΕ:

«Στο πρώτο ημίχρονο «καθαρίσαμε» το παιχνίδι. Είχαμε ενέργεια από την αρχή. Παρά τη μεγάλη διαφορά έπρεπε να δουλέψουμε καλύτερα και να είχαμε διατηρήσει πιο άνετα τη διαφορά. Αργότερα θα χρειαστούμε σαράντα λεπτά συγκέντρωσης. Έχουμε ανέβει τρία σκαλοπάτια, το επόμενο είναι η Σλοβενία. Εκείνοι θα παλέψουν για την πρώτη θέση, για εμάς είναι σημαντικό να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι και να τα δώσουμε όλα».

Για το αν το μυαλό των Ελλήνων διεθνών βρίσκεται από τώρα στα «χιαστί» παιχνίδια: «Αυτό που κάνουμε εμείς είναι να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και να κυνηγάμε κάθε νίκη. Τα τελευταία χρόνια κακός μας δαίμονας είναι τα χιαστί. Θα κοιτάξουμε ένα ένα τα επόμενα παιχνίδια και θα είμαστε έτοιμοι».