Τη δική του… πρόβλεψη για το πώς θα εκτυλιχθεί η συνέχεια του Ευρωμπάσκετ για τις ομάδες του ομίλου μας, έκανε ο Άτσο Πέτροβιτς. Ο αδερφός του αείμνηστου Ντράζεν, θεωρεί πως η Εθνική μας ομάδα θα βγει πρώτη στον όμιλο και στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει την Ισπανία, ενώ αναφέρθηκε τόσο στο ματς με τους Κροάτες τη δεύτερη ημέρα όσο και το Ευρωμπάσκετ του 1987.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στον τηλεόραση του ΟΤΕ:

«Πολλά θα εξαρτηθούν από το τι θα συμβεί στο παιχνίδι της Ελλάδας με τη Σλοβενία. Πιστεύω πως η Ελλάδα θα τερματίσει πρώτη, η Κροατία δεύτερη και η Σλοβενία τρίτη. Δεν έχει τόση μεγάλη σημασία, όμως. Σημασία θα έχει πως η Ελλάδα στους «8» θα αντιμετωπίσει την Ισπανία κι εμείς (η Εθνική Κροατίας) τη Σερβία»

Για τη νίκη της Ελλάδας απέναντι στην Κροατία: «Παίξαμε με πολλή ενέργεια, αλλά πέντε λεπτά πριν από το τέλος ο Βασίλης Σπανούλης ήταν σαν να είπε πως «Εγώ θα πάρω τις αποφάσεις» κι έκανε αυτό που κάνει με τον Ολυμπιακό εδώ και χρόνια».

Για το Ευρωμπάσκετ του 1987: «Θυμάμαι πολλά από τη διοργάνωση. Νιώθω τυχερός που έπαιξα δύο φορές απέναντι σε μια ομάδα με μορφές όπως τον Γκάλη, τον Γιαννάκη, τον Φασούλα και τον Χριστοδούλου».