Με κολακευτικά λόγια εκφράστηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας, Σάσα Τζόρτζεβιτς, για τον Μίλος Τεόντοσιτς,  σε δηλώσεις που παραχώρησε ενόψει του ημιτελικού  με την Λιθουανία. Ο 28χρονος πλει-μέικερ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο φετινό Ευρωμπάσκετ, μετρώντας 12.4 πόντους και 8.3 ασίστ ανά αγώνα,οδηγώντας εκ του ασφαλούς την Σερβία σε νέες επιτυχίες.

Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, σε σχετική ερώτηση που του έγινε,  δήλωσε χαρακτηριστικά για τον παίκτη του:

“Μπορώ να πω πως απολαμβάνω το μπάσκετ κάθε ημέρα, όταν κάνει κάτι ιδιαίτερο. Επειδή κάθε ημέρα μπορεί να σε εκπλήξει, με μία καλή πάσα ή μ’ έναν καλό αιφνιδιασμό. Είναι τόσο έξυπνος παίκτης, ζει για το μπάσκετ 24 ώρες την ημέρα”

Όταν του ζητήθηκε να θυμιθεί την εξαιρετική εμφάνιση που είχε πραγματοποιήσει ο ίδιος κόντρα στην Λιθουανία στο Ευρωμπάσκετ του 1995(41 πόντοι με 9/12 τρίποντα), χαρίζοντας την 1η θέση στην Γιουγκοσλαβία, o Σάσα Τζόρτζεβιτς τόνισε:

“Τότε νικήσαμε την καλύτερη Λιθουανία όλων των εποχών. Με τον Σαμπόνις, τον Μαρτσιουλιόνις, τον Κουρτινάιτις, τον Χομίτσιους, τον Καρνισόβας, τον Στομπέργκας. Ήταν μία ιδιαίτερη αναμέτρηση, Αλλά ό,τι έγινε, έγινε. Είναι στο παρελθόν”.