Με πέντε τρόπαια που κατέκτησε φέτος (Ευρωμπάσκετ, Ευρωλίγκα, Πρωτάθλημα Ισπανίας, Copa Del Rey, Σούπερ Καπ Ισπανίας), ήταν λογικό να θεωρεί αυτή τη σεζόν ως την πιο επιτυχημένη του. Ο Ρούντι Φερνάντεθ, όπως και άλλοι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης, ζουν ένα «όνειρο» και ακριβώς έτσι εκφράστηκε ο ίδιος, κάνοντας λόγο και για την τεράστια συμβολή του Πάου Γκασόλ.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Είμαι πολύ περήφανος που αποτέλεσα μέλος αυτής της εξαιρετικής ομάδας. Σίγουρα δεν αρχίσαμε όσο καλά θέλαμε τη διοργάνωση, αλλά πιστεύαμε εξ αρχής πως μπορούμε να φτάσουμε ψηλά, ακόμη και να πάρουμε το χρυσό», δήλωσε και πρόσθεσε: «Το 2015 είναι σίγουρα η καλύτερη χρονιά της καριέρας μου, καθώς κατέκτησα τα πάντα με τη Ρεάλ και τώρα το Ευρωμπάσκετ με την εθνική».

Για τον τραυματισμό του στη μέση: «Δυστυχώς δεν μπόρεσα να παίξω στο επίπεδο που μπορώ, αλλά προσπάθησα για το καλύτερο. Ευχαριστώ τους γιατρούς και τους φυσιοθεραπευτές της ομάδας για τη βοήθεια που μου έδωσαν. Σίγουρα στη Ρεάλ δεν θα αρέσει πολύ αυτό που έκανα, αλλά το αξίζει αυτή η ομάδα και αυτός ο λαός».

Για το πόσο θα κρατήσει η κυριαρχία της Ισπανίας: «Όσο παίζει ο Πάου…».