Ένα ολόκληρο έθνος περιμένει την επιτυχία, δεν είναι κρυφό αυτό. Οι Έλληνες, περιμένουν μία αφορμή να πανηγυρίσουν, να χαμογελάσουν και να νιώσουν χαρούμενοι για κάτι σε αυτή την χώρα, με τον αθλητισμό και ειδικά το μπάσκετ να είναι συνεπές, είτε σε συλλογικό είτε σε εθνικό επίπεδο. Η προσμονή αυτή, είναι λογικό να περνά και στους επίσημους υποστηρικτές της ομάδας, με τους χορηγούς της Εθνικής Ανδρών να είναι μαζί της σε κάθε «βήμα».

Αρχικά, η «Aegean» είναι αυτή που έδωσε τη δυνατότητα στους παίκτες του Φώτη Κατσικάρη να… πετάξουν για το όνειρο της μεγάλης διάκρισης, περνώντας πρώτα από το Ζάγκρεμπ για να καταλήξουν στο Λιλ.

Οι απαιτήσεις δεν είναι λιγότερες από την εδώ και πολλά χρόνια συνεργάτιδα τράπεζα της ΕΟΚ, την Eurobank. Με διαγωνισμό της, συγκεκριμένα, στέλνει έναν τυχερό στον τελικό του μεγάλου ραντεβού, ευελπιστώντας πως εκεί θα βρεθεί η Επίσημη Αγαπημένη.

 

//

10 χρόνια μετά το χρυσό στη Σερβία, η Εθνική μας έχει στόχο πάλι την κορυφή. Θες να ζήσεις τη μεγάλη εμπειρία; H…

Posted by Εθνική Ομάδα Μπάσκετ on Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2015

Τη συμπαράστασή της στην Εθνική φροντίζει να τονίσει και η ΕΚΟ. Εκτός του διαγωνισμού που «τρέχει» η ιστοσελίδα μας σε συνεργασία μαζί της, για το κέρδος μίας φανέλας του αγαπημένου σας παίκτη, η ίδια εταιρεία δηλώνοντας πως είναι «Όλοι μαζί με την Εθνική», δίνει τη δυνατότητα διεκδίκησης της επίσημης φανέλας ή μίας μπάλας με τις υπογραφές απάντων των παικτών.

 

//

Θες να κερδίσεις την επίσημη φανέλα της Εθνικής μας ή μια μπάλα με τις υπογραφές όλων των παικτών της Ομάδας; Ανέβασε σε…

Posted by EKO Greece on Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2015

Όλα αυτά, δε θα μπορούσαν παρά να προέρχονται από τη συνεργασία ανθρώπων με μεγάλη διάθεση και μεράκι για κάτι σημαντικό. Στο δρόμο για την επιτυχία, άλλωστε, πρέπει να δίνεται προσοχή σε κάθε τομέα.

Η ελληνική τηλεόραση, ασφαλώς στηρίζει και αυτή με τη δική της σειρά την Εθνική Ανδρών, με τον ΑΝΤ1 ειδικά να πραγματοποιεί σημαντική δουλειά μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης και του νέου διαγωνισμού «Pick ‘n’ win» που διεξάγει.

 

//

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ που σε στέλνει να δεις απο κοντά τον ημιτελικό & τον τελικό του #Eurobasket2015 παίξε & κέρδισε! #PicknWin http://ow.ly/RP3Fx

Posted by ΑΝΤ1 on Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2015