Μπορεί να ταλαιπωρείται από έντονες ενοχλήσεις στην γάμπα, όμως ο Παού Γκασόλ δεν φαίνεται διατεθειμένος να χάσει για κανένα λόγο την μεγάλη αναμέτρηση της Ισπανίας κόντρα στην Εθνική μας (15/09, 19.30).

Ο Ισπανός, πριν την αναμέτρηση με την Πολωνία για την φάση των “16”, είχε σαφείς οδηγίες από το ιατρικό επιτελέιο της χώρας του να μην αγωνίζεται πάνω από 5 λεπτα χωρίς ξεκούραση, τις οποίες και τελικά αγνόησε παίζοντας για 31 συνολικά λεπτά  και σκοράροντας 30 πόντους.

 Ο Ισπανός σούπερ σταρ συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις ,ακολούθησε θεραπευτική αγωγή κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας, ενώ κυκλοφόρησε και φωτογραφία του παίκτη με δεμένο το πόδι του. Ο ίδιος πάντως δείχνει να μην πτοείται, διαβεβαιώνοντας πως θα παίξει κανονικά στην αυριανή αναμέτρηση, ενώ και οι Σικάγο Μπουλς φαίνεται να γνωρίζουν το πρόβλημα του παίκτη και να έχουν δώσει το δικό τους οκ για να αγωνιστεί.

alt

 Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Ισπανοί, φαίνεται πως οι Ρίμπας (αμυγδαλίτδα) και Γιούλ (μυϊκες ενοχλήσεις μετά την Πολωνία) θα είναι ετοιμοπόλεμοι, με την συμμετοχή του Ρούντι Φερνάντεζ να αποφασίζεται  την τελευταία στιγμή καθώς ο παίκτης αντιμετωπίζει πρόβλημα στην μέση.