Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της με 87-70 πέτυχε η Λιθουανία αυτή την φορά κόντρα στην Βοσνία, η πρώτη ήταν επί της Ουγγαρίας, και εδραιώθηκε στην τετράδα της διοργάνωσης, παίρνοντας την πρόκριση στους «16» του Ευρωμπάσκετ. Κορυφαίοι παίκτες του αγώνα ήταν ο Grigonis που πέτυχε 16 πόντους, έχοντας 1/1 δίποντα και 4/6 τρίποντα, μαζί με τον Jonas Valanciunas, αλλά και οι Domantas Sabonis και Ignas Brazdeikis. Για τους Βόσνιους διακρίθηκε ο Dzanan Musa, που σημείωσε 22 πόντους, ευστοχώντας σε 4/8 δίποντα, σε 2/3 τρίποντα και σε 8/9 βολές.

Στο πρώτο δεκάλεπτο η Λιθουανία πετυχαίνοντας πέντε τρίποντα – τέσσερα του Grigonis και ένα του Jokubaitis– προηγήθηκε της Βοσνίας ακόμη και με οκτώ πόντους διαφορά με 26-18. Ύστερα, με πόντους του Djanan Musa, Edin Atic και Amar Gegic το σκορ έγινε 26-25.

Μέχρι τα μέσα της δεύτερης περιόδου οι δυο ομάδες παρέμεναν κοντά στο σκορ. Ύστερα οι Λιθουανοί βελτίωσαν την άμυνα. Πέτυχαν σημαντικά καλάθια και έκλεισαν το ημίχρονο με 56-42.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Maksvytis συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, επιβάλλοντας το παιχνίδι της ως το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Τα στατιστικά της αναμέτρησης θα τα βρείτε πατώντας ΕΔΩ