Την αναμέτρηση για την προημιτελική φάση ανάμεσα στην Σλοβενία και την Πολωνία, αλλά και την συνέχεια του Eurobasket θα χάσει ο Zoran Dragic που τραυματίστηκε στον τετρακέφαλο στον αγώνα με το Βέλγιο και θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για 6 με 8 εβδομάδες.

Προφανώς, δεν ηταν γραφτό να ενισχύσω την ομάδα στις κρίσιμες μάχες του Ευρωμπάσκετ. Αλλά, ο αθλητισμός είναι απρόβλεπτος. Όμως, θα βοηθήσω τους συμπαίκτες μου από τον πάγκο με την φωνή μου, δίνοντας τους με αυτόν τον ενθάρρυνση, την οποία θα την χρειαστούμε τις επόμενες ημέρες, δήλωσε ο Σλοβένος γκαρντ. 

Πιστεύω ότι οι παίκτες μας θα ενωθούν ακόμα περισσότερο, αφήνοντας τις καρδιές τους στο παρκέ και στο τέλος θα κοιτάξουμε μπροστά, στα θετικά αποτελέσματα που όλοι μας θέλουμε τόσο πολύ. Έχω ήδη αρχίσει ήδη την αποκατάστασή μου. Τόσο στην Εθνική ομάδα όσο και στην ομάδα (Cedevita Olimpija) διαθέτουμε έναν εξαιρετικό γιατρό, φυσικοθεραπευτή, και τεχνικό επιτελείο“, τόνισε στη συνέχεια.

Ο Dragic σημείωσε ως τώρα κατά μέσο όρο στη διοργάνωση: 5.3 πόντους, 1.2 ασίστ, 3.2 ριμπάουντ (1.2 επιθετικά – 2 αμυντικά), 1.2 κλεψίματα και 0.7 λάθη.