Η Γαλλία μπορεί να έχασε χθες το βράδυ από την Αυστραλία στο φιλικό προετοιμασίας, αλλά ο Τόνι Πάρκερ δεν ανησυχεί γι’ αυτό. Άλλωστε έχει την εξήγηση: “Οι τελευταίοι φιλικοί αγώνες είναι πάντα δύσκολοι. Κανείς δεν θέλει να ρισκάρει κάποιον τραυματισμό, οπότε όλοι παίζουν πιο… χαλαρά” είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε αναφερόμενος στην πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνων που θέλει τους “τρικολόρ” αντιμέτωπους με την Αμερική:

“Για μένα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, αφού ο πατέρας μου είναι Αμερικανός και πάντα υπάρχουν κάποια συναισθήματα. Οι ΗΠΑ είναι το φαβορί στο παιχνίδι, αλλά θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να διεκδικήσουμε τη νίκη”.

Όσο για την προετοιμασία της γαλλικής ομάδας, ο Πάρκερ είπε: “Είχαμε πολλούς τραυματίες και σίγουρα δεν ήταν η ιδανική. Τώρα όμως έχουμε επικεντρωθεί στους αγώνες που έρχονται και είμαστε έτοιμοι να σημειώσουμε νίκες. Εξάλλου κανένας αντίπαλος δεν είναι ανίκητος” και συνέχισε:

“Θα πάμε παιχνίδι παιχνίδι. Θα επικεντρωθούμε στο πρώτο ματς και στη συνέχεια θα αντιμετωπίσουμε και τα άλλα. Προς το παρόν στόχος μας είναι οι προημιτελικοί και στη συνέχεια θα δούμε”.