Η Ολυμπιακή Επιτροπή της Ισπανίας ανακοίνωσε σήμερα πως ο Πάου Γκασόλ θα είναι ο σημαιοφόρος της αποστολής που θα μεταβεί στο Λονδίνο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο έμπειρος φόργουορντ, που έχει συμμετάσχει στις διοργανώσεις της Αθήνας και του Πεκίνο, θα είναι αυτός που θα μπει πρώτος στο στάδιο που θα γίνει η τελετή έναρξης των Αγώνων.

“Η Ισπανική Ολυμπιακή Επιτροπή εκφράζει τη βαθιά λύπη της για τον τραυματισμό του Ραφαέλ Ναδάλ, ο οποίος δεν του επιτρέπει να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η Εκτελεστική Επιτροπή, αποφάσισε ομόφωνα και ανέθεσε τον τίτλο του σημαιοφόρου της αποστολής τον Πάου Γκασόλ” αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που συνεχίζει:

“Ο Γκασόλ αντιπροσωπεύει τις καλύτερες αξίες του αθλητισμού και του ανταγωνισμού. Είναι ένα πρότυπο για την κοινωνία και τους νέους“.

Λίγο μετά την ανακοίκωση, ο Γκασόλ έσπευεσε να μοιρατεί τη χαρά του μέσω Twitter δηλώνοντας πως, “είναι πολύ ευχάριστον που θα είμαι σημαιοφόρος. Μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της καριέρας μου, χάρη στην ομοσπονδία και την Ολυμπιακή επιτροπή”.

Ενώ “ανέβασε” και το παρακάτω βίντεο.