Με τη σεζόν των Atlanta Hawks να ολοκληρώνεται πριν από λίγες ώρες έπειτα και από την 4η ήττα τους από τους Milwaukee Bucks (2-4 η σειρά, και η προσοχή αρκετών παικτών τους επαφίεται πλέον στην επερχόμενη Ολυμπιάδα του Τόκιο.

Ένας από αυτούς τους αθλητές είναι και ο Bogdan Bogdanovic, που ταλαιπωρείται ωστόσο ήδη από την ημιτελική σειρά της Ανατολής -κόντρα στους Philadelphia 76ers– στο γόνατό του με τη συμμετοχή του να κρίνεται αποκλειστικά και μόνο από το ιατρικό επιτελείο, όπως ανέφερε και ο ίδιος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έχω μία συνάντηση με τους γιατρούς αύριο. Θέλουμε να δούμε τι θα γίνει με το γόνατο, αλλά θα είμαι εκεί για τη Σερβία, αν με αφήσουν να παίξω.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι ό,τι καλύτερο για έναν αθλητή».

Αξίζει να αναφερθεί το γεγονός πως ο Σέρβος guard, που είχε υλοποιήσει μια μοναδική εμφάνιση στο περασμένο Παγκόσμιο της Κίνας, όπου και μέτρησε 23 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ σε 8 ματς στη διοργάνωση, δεν είναι σίγουρο πως θα παρευρεθεί στην Ιαπωνία ακόμα και αν είναι υγιής, αφού αυτή τη στιγμή η χώρα του με την αντίστοιχη της Ιταλίας αναμετρώνται στο μεγάλο τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά του Βελιγραδίου, με το νικητή να απολαμβάνει την πρόκριση.