Μπορεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να τραβάει πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας -και δικαίως- αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε την τρομερή σεζόν του Khris Middleton, ο οποίος έχει ξελασπώσει τους Milwaukee Bucks πάρα πολλές φορές στα φετινά Playoffs, με αποκορύφωμα φυσικά την απόλυτη νύχτα 40 πόντων κόντρα στους Phoenix Suns στο Game 4 των Τελικών του ΝΒΑ.

Για την ακρίβεια, ο co- star των «Ελαφιών» είναι τόσο clutch φέτος, που έθεσε το όνομά του στο πάνθεον της postseason της λίγκας, αφού μονάχα αυτός και ο LeBron James -νυν σούπερ σταρ των Los Angeles Lakers και 4 φορές πρωταθλητής κόσμου- έχουν καταφέρει να μετρήσουν τουλάχιστον 15 κρίσιμα σουτ (για προβάδισμα ή ισοφάριση) στα τελευταία κρίσιμα λεπτά ενός αγώνα!

Σαν να μην έφτανε αυτός όμως, ο Middleton δημιούργησε ένα ολότελα κλειστό κλαμπ και στην Εθνική ομάδα των ΗΠΑ -όπου θα συμπεριληφθεί αμέσως μετά το πέρας των Τελικών- αφού είναι ο μοναδικός παίκτης -μαζί με τον Keldon Johnson των San Antonio Spurs– που υφίστανται σε ένα τελικό ρόστερ της χώρας τους αν και έχουν αγωνιστεί στη θυγατρική λίγκα του ΝΒΑ, τη G- League!

Πιο συγκεκριμένα, ο Middleton έχει αγωνιστεί 3 φορές στη G- League με τη φανέλα των Fort Wayne Mad Ants, που ανήκουν στους Indiana Pacers– πριν κληθεί ξανά στο ρόστερ της τότε ομάδας του, των Detroit Pistons τη σεζόν 2012-2013.
Από την άλλη μεριά, ο Johnson πέρασε 31 ματς στη λίγκα και αρίθμησε 20 πόντους, 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ με τους Austin Spurs, πριν καταφέρει να πείσει τον Gregg Popovich να του δώσει μια ευκαιρία σε Spurs και ΗΠΑ.