Στο μυαλό πολλών η Dream Team του 1992 είναι μία ομάδα ανίκητη. Όχι για τον Andre Iguodala. Ο έμπειρος σμολ φόργουορντ κλήθηκε να πει ποια ομάδα πιστεύει ότι θα κέρδιζε έναν αγώνα μεταξύ της Εθνικής ΗΠΑ του 1992 και αυτής του 2012, επιλέγοντας αυτήν στην οποία έπαιζε και ο ίδιος στο Λονδίνο.

«Θα επέλεγα οποιαδήποτε ομάδα έπαιζε ο Michael Jordan, εκτός από αυτήν του 1992 απέναντι σε αυτήν του 2012. Νομίζω ότι είμαστε πιο ταλαντούχα ομάδα. Θεωρώ ότι εκείνοι ήταν ομάδα με μεγαλύτερο IQ. Ο τρόπος που σουτάρουμε πλέον είναι διαφορετικός πάντως. Και σουτάρουμε πολύ καλά. Επιπλέον, έχουν αλλάξει πολύ οι κανονισμοί του παιχνιδιού, ώστε να υπάρχουν περισσότερες κατοχές», είπε μεταξύ άλλων ο “Iggy”.

Για την ιστορία, στην ομάδα του 1992 βρίσκονταν οι Michael Jordan, Scottie Pippen, John Stockton, Karl Malone, Magic Johnson, Larry Bird, Patrick Ewing, Chris Mullin, David Robinson, Charles Barkley, Clyde Drexler και Christian Laettner.

Τη χρυσή ολυμπιονίκη του 2012 τη συνέθεταν οι LeBron James, Carmelo Anthony, Chris Paul, Deron Williams, Kobe Bryant, Kevin Durant, Andre Iguodala, Kevin Love, Tyson Chandler, Russell Westbrook, James Harden και Blake Griffin.